Welkom bij K-reef Aqualife!

Mijn naam is Kevin Van Beeck. Ik heb een hele grote passie voor de zeewaterhobby. Uit deze passie is tijdens het opstarten van mijn eerste zeewateraquarium, ook mijn YouTube kanaal geboren onder de naam ''K-reef Aquarium Hobby''.

Het kanaal ben ik gestart om mensen mee te laten kijken naar de reis die ik maak binnen deze prachtige hobby. Toen het kanaal plots begon te groeien ben ik me ook meer gaan toeleggen om content te creëren waarmee ik andere ''beginnende'' hobbyisten kan helpen en informeren over deze uitgebreide tak van het aquarium houden. De zeewaterhobby wordt nog steeds bekeken als ''duur'' en ''moeilijk''. Ikzelf ben van mening dat het in deze moderne tijden zeker ook anders kan. Ondertussen is het kanaal al uitgegroeid tot meer dan 2000 abonnees! Abonneren op het YouTube kanaal is volledig gratis, ga zeker een kijkje nemen!

Het bedrijf.

Ik kwam uiteindelijk op een punt waar ik nog meer wilde gaan betekenen voor de hobby en de hobbyist.

Na heel wat slapeloze nachten over hoe en wat, heb ik dan de beslissing genomen om te gaan ondernemen! Van mijn hobby mijn beroep maken, me nog meer kunnen inzetten voor de hobby, dat is de hele opzet. 

 

Wat doet K-reef Aquarium Hobby?

In eerste instantie ga ik zeker blijven bouwen aan het YouTube kanaal en andere sociale platvormen. Daar blijft de informatie, het plezier en het samenbrengen van hobbyisten op de eerste plaats! (en natuurlijk gratis)

Als bedrijf verkoop ik diensten aan particulieren en bedrijven binnen de aquarium hobby.

  •  Standaard en maatwerk aquaria
  • Opstarten en onderhoud 
  • Producten en Levende Have

 

Daarnaast is er ook nog het kweken en de verkoop van koralen en een webshop. 

Kom zeker eens een bezoekje brengen in onze winkel! Evenaar 9, Hulst, Nederland.

 

Wil je meer weten? Volg dan K-reef Aquarium hobby op YouTube , Facebook en Instagram. Mailen kan naar info@k-reef.nl of vul een contactformulier in hier op de website.

 

Keep on REEFING!

Kevin