REEF FOUNDATION ELEMENTS

REEF TRACE ELEMENTS

NO3: PO4-X
ALGENBEHEER

Een complete, rifveilige, controleerbare oplossing voor nitraat- en fosfaatreductie
NO3: PO4-X is de originele, veiligste, meest populaire en beste oplossing die een volledige, rifveilige, controleerbare methode biedt voor nitraat- en fosfaatreductie, waardoor koraalgroei en -kleuring in elk rif- of zeevissysteem wordt gestimuleerd.

 

In tegenstelling tot andere methoden, vermindert de gecontroleerde dosering van NO3: PO4-X op biologische wijze zowel nitraat als fosfaat, terwijl het hun niveaus nauwkeurig kan regelen. Deze fijne controle maakt geleidelijke veranderingen mogelijk en garandeert een nauwkeurig onderhoud van de nutriëntenniveaus van algen die nodig zijn om hinderlijke algen veilig te verminderen en de symbiotische zoöxanthellen-algen op het optimale niveau te brengen dat nodig is voor het stimuleren van koraalgroei en -kleuring.

 

NO3: PO4-X is een uniek complex van koolstofsubstanties en andere organisch gebonden elementen die de activiteit van nutriëntreducerende bacteriën versterken, die van nature in alle zeeaquaria voorkomen. Elke koolstofbron in het complex wordt gebruikt door verschillende stammen van micro-organismen en garandeert samen met de uitgebalanceerde verhouding van enzymatische co-factoren een volledig en veilig denitrificatieproces (nitraatreductie) en fosfaatreductie in het aquarium.

 


* Efficiënt afromen van eiwitten is essentieel voor een veilig gebruik van NO3: PO4-X.

KH CORALLINE GRO SUPPLEMENT
Mariene buffersupplement met sporenelementen die bevorderen
de ontwikkeling van Coralline Algae
KH

Koraalalgen zullen van nature groeien, zonder speciale supplementen in alle rifsystemen die zijn geoptimaliseerd voor harde koralen.

 

KH Coralline Gro is een complex van carbonaatbuffers, kalium en sporenelementen zoals ijzer, geformuleerd in de verhouding die regelmatig wordt opgenomen door de koraalalgen.

 

Om koraalalgen in aquariums met alleen vissen of zacht koraal te bevorderen, moet de alkaliteit op ongeveer 3 meq / L (8,4 ° dKH) worden gehouden en moeten specifieke secundaire en sporenelementen direct beschikbaar zijn.

 

 

Uitverkocht

Red Sea Reef Mature Pro Kit

€ 29,99
Uitverkocht

Red Sea Reef Mature Pro Kit

€ 29,99

REEF MATURE STARTER KIT
Compleet biologisch rijpingsprogramma voor rif- en zeeaquaria. Nitrificatie + nitraat- en fosfaatreductie. Bevat Nitro-Bac, Bacto-Start, NO3: PO4-X
Nitro Bac | Bacto-Start | NO3: PO4-X | KH Coralline Gro

De Reef Mature Pro Kit van Red Sea biedt een compleet programma voor de biologische rijping van uw rifaquarium, waarbij volledige nitrificatie plus nitraat- en fosfaatreductie in enkele weken tot stand wordt gebracht.

De meeste biologische ‘fietsen’ producten leveren alleen de bacteriën die giftige afvalproducten omzetten in nitraat. Red Sea's Reef Mature Pro Kit voltooit het biologische rijpingsproces door bloeiende kolonies van anoxische (de-nitrificerende en fosfaathoudende) bacteriën te vestigen en door te zorgen voor de noodzakelijke omstandigheden die de groei van koraalalgen en andere microfauna in levend gesteente en binnen een zandbed.

Door de Complete Marine Care Test Kit van Red Sea te gebruiken, kunt u alle essentiële waterparameters tijdens de rijping volgen.